szolgáltatások

Megújuló energiák alkalmazása

Elkötelezettek vagyunk az energiatakarékos, gazdaságos, környezetkímélő építészeti és gépészeti megoldásoknak. A nap és  zöld energiák, melyek nagy  mennyiségben rendelkezésünkre állnak, csak munkára kell fogni. Ennek több változata van: Napkollektor, napelem, hőszivattyú, stb A megrendelő igényeihez igazítva, kialakítjuk  a számára legkedvezőbb műszaki megoldást.

Bútor gyártás

Megrendelőink kényelmét szolgálva, az egész ország területén vállalunk bútor, konyhabútor, gardróbszekrény gyártását, és helyszíni szerelését. Mindezeket gyártjuk bútorlapból, fenyő, tölgy-, valamit bükkfából. Vállalunk továbbá antik bútorok felújítását is.

Felelős műszaki vezetés

290/2007. (X. 31.) Korm. rendelet értelmében, biztosítjuk a felelős műszaki vezetést. Ez biztosítja a megrendelőt,hogy a beruházás mindig  a hatályos jogszabályoknak, és terveknek megfelelően készüljön el. http://www.ekt.bme.hu/

Tervezés

Ön kiválasztja a legjobban tetsző rajzot, vázlattervek alapján, vagy egyedi elképzeléseinek megfelelően, melyekből folyamatos konzultációval kialakítjuk a  végleges tervet. Az engedélyes terveket a szükséges hatóságokkal egyeztetjük. Figyelemmel a gépész, statikus, esetleg talajmechanikai előírásoknak megfelelően. A végleges  rajzokat engedélyeztetjük, az illetékes építéshatóságnál.